Helgens vinerbjudande

Hos Sydafrikanska vinklubben kan man under helgen köpa Ridgeback Wines-Viognier 2006 för det otroliga priset 56kr flaskan inkl alla skatter och leverans direkt hem. Det finns inget krav på hur många flaskor man måste köpa och leverans tar ungefär 2 mån hem till Sverige.

Viognier är en grön druva som ger en aromatisk och ofta blommig karaktär med inslag av torkad frukt som aprikos el persika. Passar utmärkt till starkare rätter men även krämig pasta. Druvan blandas ofta med Chardonnay men används också ofta som en inblandningsdruva i röda viner.

Ridgeback Wines ligger i Paarl området och de har förutom vinprovning och en trevlig restaurang, också ett litet Guesthouse med fem mysiga rum att övernatta i. Pris: Från R500 per person och natt inkl frukost.
(Visited 75 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.