Helgen som gick

Såååå…
Förutom att jag hann läsa min första bok på över ett år, sov sisådär 9-10 timmar per natt och njöt av lugnet i allmänhet på Tempel Wines, så blev det självklart också ett par restaurangbesök m.m under de lediga dagarna.

Medan jag satt och petade mig i naveln och stirrade ut i det tomma intet, så åkte Fredric och hans föräldrar till diverse vingårdar m.m. De besökte bl a Babylonstorens vackra trädgård (inträde kostar R10 per person) och från deras Farm shop köpte de med sig hembakat bröd, massa goda ostar och charkisar som vi mumsade på.

Babylonstoren har också en av de mest populära restaurangerna i hela Sydafrika: Babel och på gården finns även ett lyxigt Boutique hotel och Spa. Pris från ca R2500 per person.

Farm Hotel: Babylonstoren

En av kvällarna provade vi Noop restaurant inne i Paarl som visade sig vara riktigt bra! Väl värt ett besök. Lasse åt bl a en underbar dessert bestående av pocherat päron med massa gott till.

Hann också med en lunch på Red Table som är restaurangen på Nederburg vingård. Som jag förövrigt tycker är helt ok även för vinprovning el deras cellar tour.

Manor House: Nederbur
(Visited 62 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.