Bloggen är i final

Tack alla ni som nominerat den här bloggen som bästa “bo och leva utomlands-blogg”. Tydligen var det tillräckligt många som röstat för igår fick jag ett mail från en kund som sett att den kommit vidare till finalen.
Har kollat igenom listan på de 10-finalisterna och det är verkligen fina bloggar med där så känner inte riktigt att jag platsar eftersom jag själv inte tycker jag har tillräckligt med tid att blogga just nu men jättekul att ni läsare verkar gilla den!

Första priset är att få utge sin blogg som bok…viket i mitt fall skulle bli en hel BIBEL med tanke på att bloggen är 7 år gammal…och inte till intresse för så många fler än mig själv och min familj skulle jag tro…men har man hamnat i final så har man, så visst vore det kul om man fick några fler röster än de usual suspects = familjen…

Hatar att “fiska” röster och förstår om folk tröttnat men vill man rösta på den här bloggen så klickar man helt enkelt på bilden nedan, klickar i Minna i Sydafrika (bloggen längs ned i listan) och fyller i sin e-post adress.

För att undvika fusk med falska e-postadresser el liknande, så får man efter att man lagt sin röst ett bekräftelsemail och detta måste man öppna upp och klicka på länken i mailet för att ens röst ska bli registrerad. Ser man inte mailet på en gång, har det förmodligen hamnat i skräpposten så kolla där.

 Det går bara att rösta en gång per kategori. Den här nya finalomröstningen pågår fram till 23 feb.

Travel Blog Awards 2013!
Efterlyser du billiga flyg New York till semestern?
(Visited 44 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.