Härlig Dinner show i Stellenbosch kåkstad

Igår kväll tog vi med Fredrics föräldrar och även några av våra kunder som befann sig i Stellenbosch, till Amazink Live.

Detta är en ny Dinner Show som utspelar sig i Stellenbosch kåkstad Khayamandi och den har varit slutsåld ända sen start och nu förstår jag varför. Missa inte!

Man håller föreställningar Ons, fre och lördag kvällar, samt en lunch-show på söndagar och detta är precis vad Stellenbosch saknade tidigare. En härlig utekväll med massa sång och musik i kåkstadsmiljö!

 Skådespelarna är superduktiga och man blandar klassiska internationella hits, med traditionella sydafrikanska låtar.

Själva storyn handlar om en Shebeen ägerska som blir av med sina alkoholrättigheter och behöver rädda baren från att stängas…

Showen startar kl 20.00 men vi rekommenderar att man kommer dit ca 1 halvtimme innan och mellan de olika akterna serveras traditionell afrikansk mat med typiska “kåkstads” rätter och även en del Cape malay rätter. 3 rätters middag ingår och det finns en cash bar för dryck. Som “head chef” i köket finner man ingen mindre än Bertus Basson, som även driver den omtalade restaurangen Overture som också ligger i vindistrikten.

Pris för biljetterna: R300 per person och dessa kan man boka direkt på nätet el så kan ni ta kontakt med mig så kan jag boka.

Showen brukar sluta runt 22.30 så det är en helkväll! Man tillåter ingen fotografering under showen men tjejerna och killarna poserar gärna framför kameran innan och efter 🙂

Utanför restaurangen så finns det plats för parkering men vill man slippa köra själv så erbjuds transfer från centrala Stellenbosch för R25 per person t/r och bor man i Franschhoek el kanske t om i Kapstaden så kan transfer fixas även därifrån.

Som sagt, ska ni till vindistrikten så tycker jag absolut att man ska boka in sig på detta en av kvällarna..Detta slår de “Afrika inspirerade” restaurangerna i Kapstaden med hästlängder!

(Visited 199 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.