Han känner mig så väl…

Som ni vet blev vår hemsida hackad och jag har nu spenderat de senaste dagarna med att försöka luska ut vart problemet är och hur man ska kunna lösa det..Viruset el Malware som vår sida fått, gjorde att man om man hittade vår sida via en sökmotor som google, automatiskt skickades vidare till en sida som varnade om massa virus, ryska hemsidor och annat läskigt!

Inte kul!

Jag tror och hoppas att jag nu hittat och tagit bort viruset men det är bara att vänta och se och i samband med detta har jag varit tvungen att “lägga ned” sidan. (Är det någon av er läsare som fortfarande drabbas av att det dyker upp konstiga saker, snälla meddela mig).

 Vi kommer göra om sidan en hel del, för att vara helt säkra på att samma sak inte händer igen, men också för att jag redan tidigare hade planer på att lägga till nya sidor etc nu under lågsäsong.

Anyway…

Har som ni kanske förstår inte varit på bästa humör de senaste dagarna men gissa om detta fick mig att smälta tidigare ikväll…

Fredric har kört runt på kunder idag och kom hem med denna present från en av vingårdarna som de besökte…

Ser ni vad det är?

En snygg vinlåda från Kanonkop

Och i denna hittade jag en flaska Kanonkop Pinotage 2001

Mumma!

Han är helt underbar denna Fredric!

(Visited 101 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.