Duck Parade

Igår åkte vi in till stan för att gå på Maddes marknad som firade 1 år 🙂
Käkade god frukost och stötte även på Sofia från Hout Bay C.A.R.E.S och Gabriella som vi tidigare nästan bodde grannar med…

Sofia med dottern Maja

Hade planerat vara helt lediga men tyvärr verkar vår hemsida blivit hackad så vi åkte hem för att försöka återställa den men på vägen stannade vi till på Vergenoegd vingård för lunch.

Denna vingård ligger alldeles efter att man svängt in på R310 från N2 och det är även här som “svenskgänget” spelar Boule varje onsdag under säsong.

Maten var riktigt bra men festligast var nog deras “Duck Parade” och Fredric blev alldeles kär i dessa ankor. På vingården har man hundratals ankor som jobbar ute på gården. Man besprutar helt enkelt inte vinrankorna alls, utan ankorna tar hand om alla insekter och sniglar m.m…Fiffigt värre!

Varje lör & sön har man en “Duck Parade” då man släpper ut alla ankor och matar de till gästernas förtjusning och vid restaurangen finns 4 extra “tama” ankor som fattade speciellt tycke för Fredric.

Så nu är jag rädd för att vi kommer skaffa ankor så snart vi flyttar till hus..Enligt Fredric är de väldigt mjuka och gosiga..Själv tycker jag väl att det är sådär när de nafsar efter ens tår…

Fredrics nya kompisar
(Visited 150 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.