Guide till Kapstaden

Har under de senaste åren skrivit en hel del på resesidan backpacking.se och mitt senaste bidrag: Guide till Kapstaden hittar ni här.

Inte alls en så grundlig artikel som jag skulle vilja skriva men ideen är ju att folk ska få lite grund information och sedan göra in egen research, fråga frågor etc så man får helt enkelt ta den för vad den är.

Däremot har jag som jag nämnde tidigare i veckan bestämt mig för att lägga ner lite mer energi på saker som kan vara intressanta att veta om Kapstaden och Sydafrika för resenärer. Först ut kommer bli lite tips om Garden route…
(Visited 35 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.