Guida i Norge?

Fått en förfrågan från företaget i Australien som jag guidat för i Kanada, Norge och Afrika de senaste 5 åren, om jag är intresserad av att guida en tur här i Skandinavien om några veckor.

Är alltid lite speciellt att få guida i sina hemtrakter + att australiensarna är ofta roliga att ha och göra med så vi får väl se om datumen fungerar för mig och om jag har tid att vara borta 2 veckor.

Resan börjar i såfall i Köpenhamn och sedan flyger vi till Norge för att bl a besöka Oslo, Bergen, fjordarna och Geiranger och sedan avslut i Stockholm. Jag älskar den norska västkusten!

Bilden nedan är ifrån Dalsnibba, en jättefin utsiktsplats där man ser ut över Geiranger.

(Visited 70 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.