Det blev Turkish den här gången

Har suttit och letat efter flyg åt mig och Fredric som en tok de senaste dagarna. Mitt favorit-flygbolag är utan tvekan British Airways el möjligtvis Air France om man flyger från Johannesburg i deras Airbus, men den här gången blev det Turkish Airlines.

Själva bokningen gjordes hos Supersavertravel eftersom biljetterna var nästan tusenlappen billigare där än på turkish egna hemsida, så det lönar sig att jämföra många olika bokningsportaler.

Har flugit med Turkish några ggr tidigare och tycker väl att de är ok. Är lite irriterande att man måste mellanlanda i Johannesburg (hatar all extra onödig tid av väntan) och någon gång har flygplanen varit jättegamla utan tv skärmar etc och då blir det lite drygt, men ofta har de billigast biljetter och när man flyger såpass ofta som vi gör, är priset ofta det som avgör.

Så den 29:e augusti är vi alltså på väg ner till Sydafrika igen och denna gången är det mer permanent 🙂

Tanken är att vi kommer spendera ca 2 månader i Sverige varje sommar. Resten i Afrika. Härligt!

(Visited 77 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.