God Jul!


äntligen sista dagen innan juluppehållet och även om jag inte har några 2 veckor ledigt som jag vet vissa hemma i Sverige lyckats få till så kommer jag ändå vara så gott som ledig fram till nästa torsdag och sen ytterligare ngra lediga dagar över nyår så jag ser verkligen fram mot att bara slappa några dagar.

Mamsen åkte ju hem igår och Loella åker i eftermiddag och även om det varit fantastiskt att ha de här så är jag helt slut!

Tillbringade helgen med att visa de runt och tog oss t om ner till stranden en dag så jag börjar sakta men säkert få tillbaka min “normala” färg och hoppas väl på några fina dagar framöver nu när jag är ledig men har inga större förhoppningar…

Sedan hade min chef varit ute och dykt efter havskräftor/hummer och några andra saker som jag inte ens vet namnet på så på söndag kvällen frossade vi verkligen i både skaldjur och vin och det blev en väldigt sen/tidig kväll morgon om man säger så…Mycket trevligt!

Under veckan så har jag jobbat under dagarna och M & L har roat sig själva med fler besök till stranden och även en del shopping om jag förstått det rätt när man känner på deras resväskor. Mamma hade ju ändå en hel del grejor med sig ner till mig och ändå åkte hon hem med minst lika mycket baggage tillbaka 🙂

Vill önska er alla en riktigt god jul och gott nytt år medans jag har tillgång till email. Själv kommer jag som sagt jobba en del på juldagen men ska förhoppningsvis hinna laga lite köttbullar, morotslåda osv under helgen och bjuda på till resten av svenska gänget för en jul lunch som vi tänkt ha…

Kram!

(Visited 39 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized
One comment on “God Jul!
  1. Teri skriver:

    NICE Blog 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.