God Jul!

Hoppas ni alla får en riktigt trevlig och mysig jul!

Själva har vi bestämt oss för att “hoppa över” julen i år eftersom vi jobbar på guesthouset hela helgen och det alltid är svårt att få julkänsla här i Sydafrika med 30 grader varmt och strålande sol…

Men till veckan är vi lediga några dagar och då ska vi ha julledigt och umgås med vänner och bara ha det gott..

GOD JUL!

(Visited 33 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
One comment on “God Jul!
  1. Mia skriver:

    Åh men vi hade ingen snö heller men jag lyckades uppbåda lite julkänsla ändå. Men så var jag också ledig med en Aladdinask inom räckhåll. 🙂

    Snubblade in hit för första gången, vad spännande med Sydafrika. Vad gjorde att du föll för just det landet? Jag har aldrig varit där men det vore en riktig drömresa.
    För att inte tala om hur coolt det är att du driver ett eget företag! Det är som jag länge misstänkt, bloggvärlden är full av starka ambitiösa tjejer.

    Stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.