Rabatt på ALL Safari!

Gott nytt år!

Hoppas 2012 blir ett kanonår!

För att fira in det nya året så har vi bestämt oss för att erbjuda 5% rabattALLA nya safaribokningar gjorda innan 31 Jan 2012. Detta gäller även dagsafari.

Ska man exempelvis till Kapstaden, så finns det flera mindre reservat som erbjuder en 3 timmars game drive + lunch från ca R1090 per person.

Man ska komma ihåg att dessa reservat är ganska små så det känns lite som ett kolmården i stor-format men för en barnfamilj eller om man bara vill göra en trevlig dagsutflykt så är det ett helt ok alternativ.

Aquila och Inverdoorn är de ställen som vi skickar flest kunder till och av dessa två tycker jag personligen bäst om Inverdoorn för att det är lite mindre kommerciellt och även snäppet billigare.

 Båda dessa ställen erbjuder även lyxigt boende.

Inverdoorn finns förresten med i Coldplay´s video: Paradise 🙂

(Visited 67 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.