Fredric är på väg hem

Efter nästan 3 månader i Sverige sitter Fredric nu på flyget hem till Kapstaden och nu är det bara dryga veckan kvar tills vi ses igen.

Längtar!!!

10 veckor isär när man är vana att jobba och leva ihop 24/7 har varit jobbigt. Med mitt jobb som guide är vi hyfsat vana vid att vara ifrån varandra en månad åt gången… men 2.5 månad känns som i längsta laget.

Jag kommer vara ledig i 12 dagar och sedan sticker jag iväg på min sista långa tur innan vår “svenska” säsong sätter igång ordentligt i okt.

Vi har bl a bokat in några nätter i Hermanus för valsafari, god mat och vin och massa mys så ser verkligen fram mot att bara koppla av och vara.

Nu har jag och gruppen tagit oss över ekvatorn, till ett reservat som heter Samburu. En av mina personliga favoriter. Här finns ett flertal djurarter som man inte ser i Sydafrika som exempelvis antilopen: Gerenuk.

Dagens safari bjöd på ännu en annorlunda syn. En flock med lejon hade dödat en giraff som de fortfarande satt och smaskade på 3 dagar senare…Stank som f-n, men ändå fascinerande att se denna unga lejonhona tampas med ett av giraffens ben.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.