Buffet på savannen

Skrev ju igår om en elefanthona som dött och igårkväll när vi åkte förbi henne så såg det ut så här…Ett par hyenor och några gamar.

Imorse var det fullt med djur vid elefanten och vi spenderade gott och väl en halvtimme och tittade på hyenor som kivades, en jackal som ville komma fram men inte riktigt vågade, lejonen på en egen sida av buffén, gamarna som tålmodigt håller avstånd och väntar tills alla andra är färdiga och massa andra intressanta iakttagelser. Det hade även börjat lukta rätt illa om elefanten och jag tror knappast några fler lejon kommer mumsa i sig något mer men hyenorna har en härlig vecka framför sig. Deras magar putade rakt ut.. Nu samlas alla asätare från när och fjärran.

Hyenor som drar av elefantens skinn.

Stor buffet som kommer vara i flera dagar

(Visited 293 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.