Första vintern i Sverige

Var ju många, många år sedan som jag upplevde en “riktig” vinter i Sverige men senaste veckan har vi verkligen fått känna på just detta med temperaturer runt -25 vissa morgnar… Brrrr!

Men eftersom vi åker tillbaka till Sydafrika om knappt en månad, så känns det ändå helt ok och både Wilmer och framförallt Berit, älskar snön, så vi försöker vara ute så mycket vi kan.

 

wilmer på pulkan

Igårkväll fick vi besök av mina brorsöner som skulle sova över själva för första gången på länge, och Wilmer är dödsförtjust i sina kusiner så de har lekt och myst och fått massa kvalitetstid tillsammans, och både mina och Fredrics föräldrar var här på middag också…

Är som vanligt det enda som vi riktigt kommer sakna när vi åker tillbaka till Sydafrika…Familje-tid.

 

kusinmys liten

 

Om en månad sitter vi som sagt på planet ner och just nu försöker vi förbereda allt det praktiska…Wilmer ska vaccineras, personbevis måste införskaffas, vi måste ordna så att någon kan titta till huset, Berit ska tas hand om, måste kolla hur det fungerar med dagisplats osv…

Har iallafall bockat av en grej och det är att vi köpte en veckobrevlåda så att man inte behöver ordna med post-tömning lika ofta.

Alltid något.

(Visited 119 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.