För den som vill åka på Safari…

… Så har jag precis blivit färdig med ett antal nya Safari paket som ni hittar här.

Är färdig med alla nya produkter för nästa säsong och sitter för tillfället med hemsidan för att få upp produkterna där. Eftersom detta inte är min specialitet över huvudtaget så är det en grymt långsam process men sakta men säkert så…

Om en vecka hoppas jag fått upp alla nya produkter. Känns spännande att se hur många bokningar vi kommer få. Hela resebranchen har ju drabbats hårt av finanskrisen men vi får hålla tummarna för att det släpper snart. För det är väl självklart att man vill resa till Sydafrika, eller?

(Visited 47 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.