Flyg från Kapstaden till Vic Falls

I sommar börjar Zambezi Air flyga direkt mellan Kapstaden och Livingstone/Victoria falls 🙂 Perfekt att lägga till några dagar på er resa med ett besök i Zambia och kanske även besöka Chobe national Park i Botswana.

Däremot ska man tänka sig lite för när det står att priset är R1100 enkel väg. Det är utan skatten (!) och sedan måste man även betala en visum avgift när man landar…och då behöver man ha Amerikanska dollar med sig.. Tror den ligger på ca USD30 nu…

Men visst tusan är det ändå värt ett besök!

Själv var jag där med en grupp förra året i september och jag tyckte det var jättebra tid på året eftersom det inte är alldeles för mycket vatten och man inte blir helt “duschad”, utan kan verkligen njuta av fallen från de flesta utsiktsplatser.

Med gruppen bodde vi på superlyxiga “Royal Livingstone Hotel” och detta var verkligen en minnesvärd upplevelse, men vill man ha hjälp att hitta lite billigare boende så hjälper jag gärna till och bokar hos någon av mina andra kontakter.

(Visited 76 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.