Fler nöjda kunder

Är så himla roligt att få mail från nöjda kunder!

När man känner att man satt ihop ett väl balanserat upplägg och lyckats lista ut ungefär vad kunden ville få ut av sin resa.

 Det är inte alltid så lätt ska ni veta.

Vi har ju alla ganska olika förväntningar och föreställningar om hur en semester ska vara, hur en plats kommer se ut osv.

Så när mail som DETTA dimper ned i inkorgen, blir man så jäkla glad! Alla timmar framför datorn, ute vid flygplatsen, ute på resande fot osv känns i dessa lägen bara roligt.

Stort tack till Kim och Helen som tagit sig tid att skriva ned sin reseberättelse och delat med sig.

Och ni vet väl att alla som bokar sin bröllopsresa genom oss, alltid får 500kr i rabatt som en bröllopspresent från oss…

(Visited 41 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.