Fira nyår i Kapstaden

Inom de närmaste veckorna kommer många restauranger i Kapstaden släppa sina nyårs-menyer och igår kunde man redan läsa en sammanställning som Eat Out gjort:

http://eatout.co.za/News/Category/General/2569/Where-to-celebrate-New-Years-Eve

Den HÄR bloggen brukar också alltid lista många av de restauranger som erbjuder något speciellt över nyår.

Förutom dessa restauranger så är det alltid en massa happenings nere vid Waterfront och i år kommer man bygga en stor scen nere vid vattnet och kända band som Prime Circle och Freshlyground kommer spela.
Som vanligt kommer man även ha fyrverkerier..Först kl 21.00, så att familjer med yngre barn ska kunna se, och sedan ytterligare fyrverkerier vid midnatt.

Mer info om olika restaurang-erbjudanden osv brukar läggas upp på www.waterfront.co.za.

Ett lite annorlunda sätt att fira in nyåret är från toppen av Taffelberget. Linbanan brukar vara öppen så att man kan åka upp runt kl 23.00 och ner igen strax efter midnatt. Biljetter för detta måste man ordna på förhand men jag har inte sett någon information än om hur det kommer fungera i år.

(Visited 351 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.