Fina djurteckningar

För ett par veckor sedan så fick jag ett mail från Tom där han undrade om det var ok att han använde en av mina leopard-foton som mall till en teckning han skulle göra.

Han nämnde att han håller på med en hel serie av teckningar som kommer föreställa “big five”  och att han fastnat för min leopard.
Självklart sa jag ja då jag tycker det är trevligt när folk ber om lov, till skillnad från den där gången som någon fräckt tog en bild från bloggen och anmälde den till en fototävling!

Hade nästan glömt bort Toms mail tills igår när han mailade över det färdiga resultatet. Wow alltså! Betydligt bättre version än originalet!

Foto: Minna Nilivaara   Teckning: Tom Middleton

Och som om det inte var nog att få mitt namn med som originalfotograf, så har Tom lovat mig en kopia av teckningen som jag sedan kan rama in. Roligt!

Vill man följa Tom och hans konst så har han precis startat en Facebook sida och hans teckningar finns även till salu.
Prislappen för en A1 storlek ligger runt £200 (2300kr).

(Visited 224 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.