Fest i helgen!

I helgen blir det inflyttningsfest/ födelsedagsfest i min nya lya och eftersom det varit så mycket hela denna veckan står jag alltså nu här på fredagseftermiddagen och grubblar över meny, hur många som egentligen tänkt komma etc..Får bli lite improvisation.

Har bjudit in folk till höger och vänster och har inte en aning om hur många vi kommer bli så lite nervös över hur vi ska få plats.. Kommer laga till en Poitje (gryta gjord över öppen eld i stort kärl) med sallader etc så det blir nog bra. Bara att hålla tummarna för vädret!

(Visited 107 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.