Familjefotografering på stranden

Under vår senaste resa till Sydafrika så passade vi på att anlita den otroligt duktiga fotografen Joanne Markland, för en familjefotografering på stranden. Hon fotograferade även vårat bröllop för några år sedan och vi var sååå nöjda med de bilderna!

Den här gången hoppades vi på fina bilder på barnen, och tanken var att farmor och farfar sedan skulle få en av bilderna förstorad som tack för all hjälp under resan.

Frågan nu är vilken bild de ska välja??? Är så många bra!

Blev en helt fantastisk kväll som jag lägger i minnesbanken och är så tacksam för stunder som dessa.

En fotografering på stranden är något jag varmt rekommenderar alla som ska resa till Kapstaden. Joanne är supertrevlig och proffsig. Ingen i vår familj känner sig speciellt bekväma framför kameran men hon får oss alltid att (tillslut) slappna av och fångar ofta de där lite oväntade ögonblicken och ser detaljer som vi inte själva lägger märke till i stunden.

Joanne erbjuder flera olika fotopaket och priset skiftar lite beroende på hur många man är och vart man vill fotograferas men en familjefotografering som vår, på Sunset Beach strax utanför Kapstaden, kostar ca R2500 (1700kr) och då får man ca 50 foton på ett USB.

Värt varenda krona!

Perfekt att ge som present till någon som fyller jämnt som planerar en resa till Sydafrika, el varför inte överraska familjen el din partner om ni själva ska resa. Vi kan hjälpa till med bokning om det skulle behövas och annars finns Joannes kontaktuppgifter på hennes hemsida: www.joannemarkland.co.za 

 

(Visited 433 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.