Få kontakt med oss

För ett tag sedan så skaffade vi ett “Skype nummer” i Sverige..Det är ett svenskt nummer som ni kan nå oss på som går till vår Skype här i Sydafrika. Den som ringer betalar alltså vanlig svensk telefon taxa.

Numret är: 08-559 259 09

Detta är således vårt “kontorsnummer” och vi försöker ha det på så ofta vi bara kan, men skulle vi inte svara så kan man lämna ett meddelande så ringer vi upp.  Har fungerat väldigt bra hitills.

Ett annat sätt man kan få tag på oss om man vill diskutera sin resa över telefon istället för att skicka långa mail med många frågor, är att skypa. (Skype är ett sätt att ringa gratis till varandra via datorn)

Vårt Skype-namn är: sydafrikaexperten

Och självklart nås vi även på vår sydafrikanska mobil: +27 (0)79 457 6097

(Visited 57 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.