Erbjudanden och rabatter

Vi har ju som policy att det aldrig ska kosta mer att boka genom oss, än om man bokar allting själv och ofta undrar folk hur vi isåfall tjänar våra pengar?

Jo, så här är det.

Som resebyrå/agent får vi automatiskt lite bättre priser än det som ges till allmänheten, och den mellanskillnaden blir vår vinst.

Därför tycker jag inte att vi behöver lägga på extra avgifter el bokningsavgifter.

Så ni kan egentligen välja precis vilket hotell el B&B som helst, och vi har förmodligen ett agent-kontrakt och priser hos dessa hotell som vi kan boka.

Sedan har vi självklart våra egna favoriter och ställen många av våra tidigare kunder bott på, och dessa har vi lagt till på vår hemsida så att folk ska få lite tips och inspiration.

Nu har jag även lagt till en sida där vi har alla våra aktuella “erbjudanden” och rabatter.
http://sydafrikaexperten.se/erbjudanden/

För ni vet väl t. ex att alla bröllopspar som bokar sin bröllopsresa till Sydafrika hos oss, får 500kr i bröllopspresent av oss?

(Visited 79 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.