Läsvärda artiklar om restauranger i Kapstaden

Samira och Björn som driver Sydafrikabloggen som fungerar som en anslagstavla för “svensk-kolonin” i Kapstaden har skrivit en lång artikelserie om Kapstadens bästa restauranger som man kan läsa på First Class Magazines hemsida HÄR.

Foto från http://www.petertempelhoff.com/the-greenhouse

 Detta är en tidning som går ut till personer som tjänar mer än 2.5 miljon i Stockholm, Göteborg och Malmö och förutom Samiras härliga artiklar om restauranger som The Greenhouse, Rust En Vrede, Le Quartier Francais, Makaron m fl, så finns det gott om annan inspiration till andra delar av världen också.

Vi har ju för tillfället en utlottning på vår Facebook sida av Samira och Björns restaurang bok som skrevs för några år sedan och nu tänkte jag även lotta ut ett exemplar här på bloggen.

Skicka ett mail till mig med ordet Tävling i ämnesraden till info@sydafrikaexperten.se och skriv varför du skulle vilja ha denna bok så lottar jag ut en vinnare nästa fredag den 7 juni.

LYCKA TILL!

(Visited 109 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,
One comment on “Läsvärda artiklar om restauranger i Kapstaden
  1. Anonym skriver:

    Hej Minna,
    Detta är ju en mycket trevlig och informativ bok som vi haft mycket glädje av.
    Missa inte denna, ni som inte har skaffat den ännu!
    Agneta & Kjell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.