Era semesterbilder

Uppmanade ju alla läsare att skicka in sina semesterbilder från Sydafrika och vi har redan fått in ett par stycken…

Foto av Lars Tilly

Detta foto skickades in av Lars som har spenderat massa tid i Sydafrika. Denna bild är tagen i The Strand och föreställer hur de säljer dagens fångst direkt från fiskebåten.

Foto av: Catharina Blom

För er som ska spendera några dagar i Stellenbosch, kan jag varmt rekommendera guiden Hanli´s trevliga vandringsturer genom staden. Hon kombinerar intressant historia med trevliga små matupplevelser på de lokala restaurangerna. Denna bild togs av Catharina, en av våra “stammisar” och hon skrev så här:

Här är mitt bidrag till Minnas uppmaning att lägga in Sydafrikabilder! Bilden är från den fantastiskt orginella och trevliga matguidningen i Stellenbosch – Bites & Sites. Allt medan guiden guidade oss genom staden stannade vi för olika matpauser med smakprov på vad Sydafrika har att erbjuda – “allt” från roiboos te till traditionella efterrätter. Rekommenderas!

Vilken är er favorit bild från Sydafrika? Dela gärna med er genom att maila er bild till oss med en kort liten förklaring… info@sydafrikaexperten.se

(Visited 100 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.