En av Sydafrikas bästa frukost-restauranger

Ni som har följt bloggen länge vet att jag älskar frukost och tycker att den på många sätt är mysigaste stunden på dagen. Jag och Fredric äter ofta frukost ute och är båda stormförtjusta i Eggs Benedict.

Är man på semester i Sydafrika så blir det ju oftast inte att man äter frukost ute eftersom det många ggr ingår frukost på hotellet el Guesthouset, men mitt tips för er som hyr hus el bor i lägenhet med självhushåll är att åka ner till Constantia/ Westlake området och käka frukost på Steenberg Bistro sixteen82. Vet att jag skrev om detta ställe för inte så länge sedan, men det tål att upprepas.

 Deras Eggs Benedict med Pork Belly Bacon är helt fantastisk! Ja, jag skulle gå så långt som att säga det är min absoluta favorit.

Och för er som har frukost inkl i ert rumspris…Skippa frukosten en av dagarna och kör ner till Steenberg (tar ca 20 min med bil från Kapstaden), avnjut den mumsiga frukosten och kör sedan vidare ner längs kusten till Kalk Bay och Simon´s Town och vidare ut till godahoppsudden. På eftermiddagen följer ni atlantkusten och Chapmans Peak väg tillbaka in till Kapstaden.

 En riktigt trevlig dagstur.

(Visited 620 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.