En trevlig helg

Amazink var precis lika bra som vanligt och nu har vi bättre koll på hur det fungerar med maten i år. Man får köpa små kupong-häften vid dörren och sedan löser man in dessa kuponger mot mat, ute på baksidan där det finns olika mindre rätter att välja på.

Maten tycker jag är sisådär och faktiskt ganska dyr, så mitt tips är nog att man äter en tidig middag innan och bara köper en platter el liknande att dela på under showen…annars finns risk för att man fortfarande är hungrig..

Sedan är själva underhållningen uppdelad i 3 stycken med kortare pauser och det var många som gick efter desserten och på så vis missade slutet…så sitt kvar och gå inte hem förrän publiken också dansat!

På söndagen tog vi med Inka, Karin och Oskar till Simonsig för en vinprovning och sedan åt vi 4-rätters lunchen på Clos Malverne…Vädret har varit lite si och så senaste veckan så nu får solen gärna titta fram igen…Jag och Inka(Visited 54 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.