Ekar inte lika mycket längre


Fick nämligen efter mycket om och men, tummen ur och skffade lite möbler till lägenheten. Hyrde bil hela förra helgen och skaffade en del gardiner och mator etc så att det inte skulle eka så förjävligt och jag tror det funkade.

Fortfarande massor som måste införskaffas men det kommer väl så småningom och mamsen kommer ju på besök nästa vecka så jag hoppas hon vill hjälpa mig med att välja ut växter och fixa till det sista 🙂

Har även åkt på en rejäl förkylning så har inte orkat med annat än att ta mig från sängen till jobbet och sen tillbaka.. Helt slut! Men nu är det helg och jag kommer förhoppningsvis hinna vila ut så det är ok.

Var ju ett tag sedan jag skrev och det beror till största del på att vi hade översvämningar i Plettenberg bay förra veckan. Plett är Jetsetarnas paradis här i Sydafrika och jag hade förstås en grupp på 20 pers som alla blev tvugna att evakueras från sina hotell mitt under resan. Och eftersom flera hotell blev så hårt drabbade av allt vatten att de inte kommer kunna öppna upp alls förrän någon gång nästa år så har all min vakna tid gått åt till att fixa alternativa hotell och ändra hela vår rundresa för resten av säsongen.. Tror det löst sig i slutändan och nu är första gruppen på väg för “nya” rundresan så jag lär väl veta mer efter helgen…

Letar förresten flyg till papsen i Januari och såg nu på vings hemsida att de säljer flygstolar för avgången nästa onsdag för 1500kr! Helt sjukt! Vet inte om de kommer kunna fortsätta med sitt sk “charterflyg” nästa år men gör de det så är det definitivt värt att ha is i magen och ta en sista minuten..För i vanliga fall får man nog ändå räkna med 8000kr t/r..

Nej, nu är lunchrasten slut och dags att återgå till jobbet..ha en riktigt trevlig helg allihopa!

(Visited 68 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized
One comment on “Ekar inte lika mycket längre
  1. CresceNet skriver:

    Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.