Durban nästa!

Nu bär det av mot flygplatsen och ytterligare en studieresa. Ska besöka Durban, St Lucia och Swaziland…Igen..känns som om jag faktiskt rest mer längs denna sträckan än Garden Route i år.. Detta blir 4:e gången bara sen i Feb. De förra gångerna var det dock med grupper som guide så då har man ju fullt upp med annat…

Ska dessutom klämma in lite socialt liv också..Först blir det lunch med Lindah och imorgon får jag träffa S, en av mina närmsta vänner här i Sydafrika som jag saknat jättemycket det senaste året… Ska bli superkul!

(Visited 48 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.