Drar på tur!

Nu är jag packad och klar. Imorgon bitti bär det av till Köpenhamn där jag ska möta upp min grupp som består av 40 Australiensare i sina bästa år (oftast 65+).

Känns både nervöst och spännande att få komma ut på vägarna igen. Guidar ju inte så ofta längre och Skandinavien var det nästan 4 år sedan sist så lite ringrostig känner man sig allt. Men det ska bli jättekul att få komma tillbaks till framförallt Fjord Norge med Bergen, Geiranger m.m så nu håller vi tummarna för att det blir fint väder!

Bilder från tidigare turer

Resan avslutas med 2 nätter på Sheraton i Stockholm och besök på Vasamuseet m.m och sedan flyger gästerna vidare till Ryssland för en 2 veckors kryssning!

Själv är jag hemma i Värmland igen om två veckor.

Som tur är så fungerar ju internet oftast helt ok här i Skandinavien så jag kommer kunna jobba som vanligt med Sydafrikaresor och bokningar på kvällarna…

(Visited 50 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.