Dolphin´s Playground i Plettenberg Bay

Har ju lovat skriva om några av de B&B´s och Guesthouses som vi använder mycket och näst ut är:

 Dolphin´s Playground B&B som ligger i Plettenberg Bay, en populär semesterort längs Garden Route.

Plettenberg Bay

Detta är ett litet B&B med bara 3 rum, så det blir väldigt personligt och precis som namnet antyder, ligger det riktigt nära stranden (50m), där man ofta får syn på delfiner som leker bland vågorna.

Plettenberg Bay är den dyraste orten att bo i längs Garden Route men Dolphin´s Playground tycker jag är väldigt prisvärt med rum som kostar från R465 per person och uppåt, beroende på om man väljer att ha havsutsikt el ej.

Plett är känt för att ha fina badstränder och eftersom det ligger i princip i mitten av Garden Route så är det en bra bas att ha för aktiviteterna som erbjuds. Området är också känt för bra valsafari och är det valsäsong (juli-nov) rekommenderar jag varmt att man åker med på en kayak-tur ut till havs.

(Visited 153 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.