Dinner & a movie

Tidigare var Stellenbosch en ganska tråkig stad för oss som bodde här.

Fanns inga shoppingcenter med vanliga klädbutiker, bio osv utan man fick alltid köra till Somerset West, som ligger ca 25 min bort med bil och där bor det mycket pensionärer så butikerna passade inte alltid oss…

Men nu så!

Under senaste året har man byggt ett shopping mall mitt i Stellenbosch centrum och nu har vi flesta större butikskedjor, bio, Virgin Active gym (som är superfräscht och modernt) m.m. I samband med detta har även flera “kedje restauranger” flyttat in och vissa dagar är exempelvis Ocean Basket precis det man behöver.

Igår provade vi just denna restaurang som öppnade på Plein St i måndags och även om det självklart var lite kaos med servicen såhär i början, så vet man vad man får när man äter här.

Ocean Basket finns utspridda över hela landet och här är det fisk och skaldjur som gäller (föreställ er Fish & Chips och mycket friterat, men också sushi och räkor m.m). Till mycket bra pris. Eller vad sägs om 12 räkor med chips, ris el sallad för ynka R65.50 (47kr)… Deras sushi är också heeelt ok, och också billig..

Efter middagen gick vi på bio och såg Argo som vi båda tyckte var jättebra!

 Filmen kostade R45.00 per person (32kr) så det blev allt som allt, en billig date.

(Visited 65 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.