Best Coffee in Town

Detta med kaffe är lite kruxigt här i Sydafrika. Ibland är det super-svagt och påminner mer om te än kaffe, och andra ggr är den stark men med bränd smak….

Min sambo är ju en riktig “kaffe-moster” som gärna dricker både en och fem..el varför inte tio! koppar om dagen. Vart vi än går, analyseras kaffet och jag vet inte hur många olika märken vi provat hemma.

Anyway…

 …nu är vi båda helt överens om att stans bästa kaffe finns på mysiga bageriet De Oude Bank Bakkerij, som ligger på en liten innergård längs Church street i Stellenbosch. Perfekt Cappucino OCH Latte.

Fantastiskt gott!

Här serveras härliga mackor, bakelser och massa annat gott som är döden för mig som inte äter kolhydrater, men det går alltid att ordna med något som passar mig också.

 Och det är alltid hur mycket folk som helst! Härlig stämning och det är kul med den öppna planlösningen som gör att man ser bagarna in action.

 Lite lagerlokal-känsla och verkligen en gömd liten pärla i hjärtat av Stellenbosch

Missa inte!

(Visited 347 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.