Date kväll

Igår var det dags för date-kväll, något som vi slarvat lite med den här säsongen. Har helt enkelt inte haft tid el ork, men efter middagen igår var vi båda eniga om att vi måste skärpa till oss för det gör så mycket gott..Att umgås, prata om annat än jobb och njuta av god mat och vin.

Visst, vi käkar ute mycket..ofta genom jobbet..men sällan vi gör det till en riktig date..klär upp oss (läs Minna sminkar sig) och verkligen går all in…

Igår hade vi bokat bord på Jordan restaurant, och det blev lite av en favorit i repris…Hittade ett inlägg som jag skrev för ganska exakt ett år sedan som ni kan läsa HÄR. Den gången åt vi 2-rätters och jag skrev att jag aldrig hade orkat 3-rätters…Detta hade jag naturligtvis glömt igår, så vi beställde glatt in 3-rätters…och orkade helt enkelt inte äta upp allt. Portionerna är enorma för att vara Fine Dining…

Mitt musselpaket

Jag beställde musslor till förrätt och det var de godaste musslorna jag ätit på länge, om inte de allra bästa någonsin! De kom in i en rund pappersförpackning och doftade ljuvligt av citrongräs och kokos…Mums!

Till huvudrätt åt vi rumpstek som också var riktigt bra och kvällen avslutades precis som vid förra besöket, av ” a trip to the cheese room”.

Maten på Jordan är vällagad och servicen riktigt bra. 3-rätters middag kostar R325 per person (235kr) och de har en trevlig vinlista med lite av varje och ett imponerande urval av portviner. 
Vi kommer tillbaka…
(Visited 103 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.