Dags att boka jul och nyårsresan…redan?

Hoppas ni alla haft en riktigt mysig jul. Här har vi haft sjukstuga i flera omgångar men lyckades vara friska på själva julafton. Finns det något bättre än en 3.5 åring på jul? Wilmers lycka och förundran över julklapparna, tomten och hela den här julegrejen var precis så underbart som man hoppats på innan man fick barn.

Efter en rätt kämpig höst efter Fredrics olycka känner jag mig superpeppad på 2018 och nu är det bara att nöta på för efter julledigheten möttes jag av en inkorg med flera nya förfrågningar redan nu för nästa jul och nyår!

Är kul att fler och fler bokar sina resor i god tid så att man faktiskt kan få ihop något vettigt så även om det låter helt galet att man ska behöva boka sin Sydafrikaresa ett helt år innan, så är det bästa tipset jag kan ge till er som vill resa under jullovet. Boka så snart som möjligt!

Förra året slutade vi ta jul och nyårsbokningar redan i början av mars!

Eftersom vi är ett litet team och helst bara använder ställen vi själva känner till och kan, är det lite “först till kvarn” principen som gäller hos oss…

Mina egna resor till Sydafrika 2018?

Längtar efter att få åka på safari igen..ett mål för 2018!

Förutom att vi förhoppningsvis får massa nya bokningar, så började året extra bra med en inbjudan från South African Tourism att åka med på en studieresa till Sydafrika i mars. De satsar just nu extra mycket på den nordiska marknaden och jag och en av mina kollegor har fått varsin plats!

Ska bli riktigt kul och kommer dessutom kunna stanna kvar en vecka i Kapstaden efter studieresan så att jag verkligen maxar mitt besök. Vet inte hur jag ska klara att vara ifrån min älskade ungar i hela två veckor men med skype och messenger m.m så ska det nog gå bra.

Förutom jobbresan i mars, planerar vi som familj att spendera några veckor i Sydafrika under november månad.

Llandudno Beach Nov 2017

Då reser vi ihop med barnens farmor och farfar och som det ser ut nu kommer förhoppningsvis fler släktingar också att ansluta för delar av resan…

Så länge vi får besöka vårat älskade Sydafrika ett par gånger om året så känns det helt ok att vara baserade här i Sverige!

(Visited 258 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,
4 comments on “Dags att boka jul och nyårsresan…redan?
 1. Anna Tobiasson skriver:

  Hej Minna!
  Här är vi två familjer som just är hemkomna från härlig SA resa! Bokade hyrbil via din Avis länk- allt fungerade super smidigt.
  Onsdagen den 3 januari var vi nere på Kaphalvön på en dagstur. Vi träffade få på Jasper vid Boulders Beach! Vi fick med oss en massa bra presenter hem från hans fina försäljning. Vi berättade att vi läst om honom på din blogg, det verkade glädja honom!
  Bästa hälsningar, Anna i Skåne
  PS. Vi körde en dag i trakterna av Gordons Bay-Bettys Bay och blev storm förtjusta. Såna härliga havsbad! Har du ngt boende som du rekommenderar/ bokar i dessa trakter?
  Bästa hälsningar Anna i Skåne
  http://www.bokcafeetibyn.blogspot.com

  • admin skriver:

   Hej Anna,
   Va kul att ni hälsade på Jasper och stöttade hans verksamhet 🙂

   Javisst är det fint mellan Gordon´s Bay och Hermanus….Däremot finns det inte speciellt många restauranger m.m så vi har inte jättemånga kunder som bor någon längre tid men vi har ett par ställen som vi rekommenderar längs den kusten så bara ni hör av er till oss om det skulle bli aktuellt i framtiden.
   Mvh
   Minna

   • Anna Tobiasson skriver:

    Hej igen!
    Det ska vi göra! Är det möjligt att boka delar av resan via er?
    Vi är sugna på att återvända snart igen. Anser du att februari (kring sportlov) är lika bra som kring jul/nyår? Lite rädda att det ska vara för varmt då gör att orka aktivera sig.
    Mvh Anna

    • admin skriver:

     Hej Anna,
     Ja visst kan man boka endast delar av resan om man vill det…Är många som t.ex. bara bokar safari genom oss…eller ett startpaket i Kapstaden osv… Februari tycker jag är en mycket bättre tid än jul och nyår när det är väldigt mycket folk överallt men det kan precis som du säger, vara något varmare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.