Chefs Warehouse at Beau Constantia

Igår kom vi hem från Kapstaden efter en helt magisk vecka fylld av härligt umgänge med vänner, god mat och dryck, men framförallt: kvalitetstid på tu man hand för mig och Fredric.

Vi landade i Sydafrika vid lunchtid förra fredagen efter en helt ok flygresa med Turkish Airlines. Den här resan bokades med Eurobonus poäng så vi flög med Turkish ner, och Ethiopian Airlines hem. Såååå ovant att flyga utan barnen och det kändes hela tiden som att man glömt något eftersom man hade så lite bagage och grejer med sig.

Vi har fortfarande kvar vår gamla Volvo i Sydafrika och den står i ett garage nära flygplatsen och det känns alltid lyxigt att kunna ringa upp och få bilen framkörd när vi hämtat upp våra väskor.

Från flygplatsen körde vi direkt hem till Madde för kompistid och mys hemma hos dem. Hon hade fixat med massa god sushi, favoritölen och sen satt vi och surrade till långt efter midnatt. Sååå mysigt och tacksam för att ha henne i mitt liv och önskar bara att vi kunde ses oftare.

Nästa morgon fick vi sovmorgon och sedan hade vi bokat in en lunch på Chefs Warehouse på vingården Beau Constantia och där samlades hela Sydafrika-teamet för en helt fantastisk lunch!

Vingården Beau Constantia ligger högt upp med utsikt över hela Constantia-dalen och på restaurangen Chefs Warehouse kan man avnjuta utsökt mat i otroligt vackra omgivningar. Det tar ca 15-20 min med bil från Kapstadens centrum och det fungerar alldeles utmärkt att ta sig hit med Uber.

Upplägget är en Tapas meny för två och varenda maträtt som serverades var supergod och detta blev utan tvekan en av höjdpunkterna på hela resan. Den här restaurangen är ofta med när Sydafrikas bästa restauranger listas och vi förstår absolut varför.

Att få umgås med våra underbara kollegor som gör ett jättejobb på plats i Sydafrika, och kunna njuta av soligt och fint väder och mat i världsklass, gjorde det till en dag som vi kommer minnas länge!

Lunchen kostar R500 per person och de tar R250 per person i deposition.

Se till att boka i god tid och njut!

(Visited 151 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.