Cable TV- Värsta lyxen

Sitter husvakt åt mina kompisar som åkt till Namibia. De bor i Fishhoek så det betyder att det är lättare för mig att ta mig till och från jobbet nu när jag inte har någon bil och framför allt kan jag slappa framför teven 🙂
Tog ju beslutet att inte skaffa TV när jag flyttade ner hit och känner att jag lever ett mycket mer aktivt liv utan det men shit va jag saknar vissa teve serier etc. Så nu när jag bor hos mina kompisar så förflyttar jag mig mellan teve rummet och sängen…all ledig tid tillbringas framför dumburken och jag frossar i Animal planet, food channel etc, etc… Och måste erkänna att det är sjukt beroendeframkallande för nu klurar jag ärligt på om jag ändå inte behöver lite tv i mitt liv trots allt…hmmm..tål att tänkas på..

(Visited 64 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.