Bullmamma?

Jag är egentligen inget stort fan av sötsaker och om jag någonsin beställer in dessert så brukar det oftast sluta med en ostbricka el ett glas portvin (helst både och!) men under de senaste veckorna har jag ändrat lite inställning och nu nästan längtar jag till eftermiddags-fikan.

Tror det har en del med tröttheten att göra och en sockerkick sådär framåt 3-snåret gör att jag orkar jobba ett par timmar till.

Häromdagen blev det kärleksmums och igår när vår goda vän Kat kikade förbi slängde jag ihop en kladdkaka. Ibland är det enkla godast!

Kat, som bor i Pretoria var även hit i torsdagskväll och det var faktiskt första gången vi grillade sedan vi flyttade in i nya huset. Vi blev totalt bortskämda av vår vän som hade med sig lax, sås och grönsaker så det var bara att slänga allt på grillen.

Underbara kvinna!

Perfekt grillväder

Var nästan 8 månader sedan vi sågs sist så vi hade en hel del att prata om.

Idag har jag jobbat non-stop och Fredric har precis åkt till flygplatsen för att möta kunder som nu reser med oss en andra gång. Och samma sak imorgon..Fler kunder som kommer tillbaka en andra gång. Så kul!

(Visited 93 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Bullmamma?
  1. Bokcaféet i byn skriver:

    Härlig uteplats och grönska och vilken blå himmel!!
    Må så gott!
    Hälsar Anna i Skåne

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.