Börjar trivas

Nu har vi varit i Stellenbosch 2 veckor och vi börjar komma in i rutinerna för hur ett Guesthouse funkar och hur vårat liv kommer se ut framöver…

Letar fortfarande lght för fullt och det har visat sig vara den största utmaningen, men i det stora hela så stormtrivs vi!
Personalen på vårt jobb är fantastiska och vi skrattar massor ihop! Vi diskuterar allt från politik till jämlikhet, utbildning, begravnings-kostnader, bröllop och allt däremellan.

Vi jobbar ihop med Nokuza som är Xhosa och Sydafrikan och sen Kumbirai och Tafi som är ett gift par från Zimbabwe. Underbara människor och väldigt pålästa om allt…

Var och kikade på en lägenhet tidigare idag som vi tyckte var ok men helt plötsligt gick hyran upp med ca R1500 jämfört med vad den nuvarande hyresgästen betalar..Hmmm..kan det ha att göra med vår utländska accent tro? Efter att ha bott utomlands i 15 år, i 8 olika länder så pratar jag en blandning av allt!

Imorgon är vi lediga och då ska vi åka in till stan och hälsa på Madde som driver en ny lördags-marknad i centrala Kapstaden… Bilder utlovas!

(Visited 44 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.