Boka vinterns Sydafrika resa nu!

Här kommer en boka tidigt rabatt från oss 🙂
Boka ett skräddarsytt paket av Sydafrikaexperten innan Midsommar och få 500kr i rabatt!


Erbjudandet gäller på resor mellan 1 Okt 2011 och 31 Mars 2012 och gäller endast hela paket, ej enstaka aktiviteter.

Dvs, vi hjälper er sätta ihop ett paket inkl boende + hyrbil och eventuellt vissa aktiviteter och drar helt enkelt av 500kr på totala priset.

Vi bokar i dagsläget inga flyg, utan det brukar de flesta kunder hitta billigast själva på nätet, men vill man ha hjälp med detta så kan vi sätta er i kontakt med en tjej som hjälpt flera av våra tidigare kunder.

När ni bestämt vilka datum ni tänkt åka, ta kontakt med oss så hjälper vi er planera en rutt som passar just era önskemål och framförallt budget- Och kom ihåg! Det kostar verkligen ingenting extra jämfört med om ni bokar allting själva.


Reser ni med oss så får ni dessutom en massa bra tips innan resan och har även möjlighet att nå oss under resans gång.

Sydafrikaexperten ställer självklart fullständiga garantier till kammarkollegiet och har haft ett hundratal nöjda kunder under de senaste åren. Kommentarer från tidigare kunder hittar ni här.

Sydafrika börjar bli ett mycket populärt resmål, och därför rekommenderar vi att man bokar boende i god tid, för att vara säker på att få rum på de Guesthousen man helst vill bo på.
Kontakta oss på: info@sydafrikaexperten.se el slå en pling på: 0702 738707

(Visited 50 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.