Boka hyrbil i Sydafrika

Att köra runt på egen hand i Sydafrika är utan tvekan bästa sättet att se landet på!

 Vägarna är jättefina och det ger ju en otrolig frihet att kunna stanna till där man själv vill.

Många av våra kunder är i början lite oroliga över att behöva köra på “fel” sida vägen (är vänstertrafik i Sydafrika) men man vänjer sig faktiskt väldigt fort eftersom ratten sitter på “rätt”sida och överlag är folk väldigt snälla och hjälpsamma i trafiken.

Finns ett myller av olika hyrbilsföretag att välja mellan och vi samarbetar med bl a:

AVIS

HOLIDAY AUTOS

Och vår personliga favorit:

AROUNDABOUT CARS

Vi gillar och använder Aroundabout Cars mest dels för att det är ett litet, personligt, lokalt företag baserat i Kapstaden, och för att de ofta har bäst priser.

Aroundabout Cars är ett företag som förhandlat fram förmånliga priser hos flera av de större företagen, ihop med egna speciella krav. Ett exempel är att man genom Aroundabout cars alltid har 2 förarre inkl i priset och deras Executive Cover har alltid 0kr i självrisk. De är alltid tydliga med vad som ingår och inte.

Gå gärna in på ovan länkar när ni letar och bokar hyrbil.

Kostar inget extra och samtidigt gynnar ni vår business om hyrbilsföretagen ser att bokningen kommer via oss, Win-Win för alla 🙂

Tycker man det är krångligt att boka över internet, eller vill ha rekommendationer på vilken bil som kan tänkas passa bäst, ta kontakt med oss så hjälper vi självklart till att jämföra priser och boka.

info@sydafrikaexperten.se

(Visited 60 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.