Bloggen firar 4 år!

Insåg idag att jag skrivit den här bloggen i hela 4 år nu! Blivit ca 800 inlägg… Det hela började på hösten 2007 när jag fått mitt första arbetsvisum beviljat och skulle flytta ner på riktigt. Hade varit nere ett halvår tidigare och blivit erbjuden fast jobb.  Oj vad spännande allt var då!

Kul att det fortfarande är så många som läser och att det hela tiden tillkommer nya läsare! Tack alla!

Skrev resedagbok innan bloggen så mina resor finns dokumenterade ända sen 2003 och ibland är det kul att gå tillbaka och se vad man gjorde, hur man tänkte, tyckte osv för säg 6-7 år sedan…

Har inga planer på att sluta blogga eftersom jag tycker det är ett kanonbra sätt att hålla familj och vänner uppdaterade plus att jag får ju en hel del kunder genom att de hittar hit så för mig fungerar det även som en marknadsföringsportal..

Men nog om bloggen.

Nu har vi flyttat in i lägenheten! Fortfarande flyttlådor huller om buller men vardagsrum och kök börjar bli hyfsat klara och kommer visa er bilder på detta snart..Men så här såg det ut i måndags när vi började packa upp:

Och så här såg vår första kväll ut från vår lilla balkong:
Och så här såg det ut imorse:
Vi trivs verkligen kanon än sålänge. Lägenheten är ganska mycket mindre än vårt förra hus vi hyrde så vissa möbler ser lite väl stora ut men det får vi väl ändra på så småningom men nu har vi allafall ett hem igen! Känns underbart!
(Visited 39 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.