Blir mycket Afrika i år

Har precis tackat ja till att köra 2 längre turer här i Afrika under svenska sommaren.

Är Scenic Tours som jag guidat åt under de senaste 7 åren som frågat om jag kan tänka mig att guida ett par av deras VIP turer genom Sydafrika, Viktoria fallen och Kenya i Juli-Sep.  Och efter en hel del pusslande fram och tillbaka så har vi alltså kunnat lösa detta med såväl jobbet på guesthouset som mitt egna företag.

Här är lite bilder från en liknande tur som jag guidade 2010 och ser man tillbaka på allt jag får se och göra i mitt jobb så har jag nog utan tvekan världens “bästa kontor”…Besök i en Masai byReticulated Giraffe, kolla in härliga mönstret som skiljer sig från girafferna vi har här i SAEn Leopard i Kenya som jag faktiskt hann ta kort på..skygga jäklar det där…

Enda tråkiga med dessa två guide-uppdrag är att det inte blir något Sverige alls för mig i sommar 🙁

och att jag och Fredric kommer vara ifrån varandra i typ 3 månader (Han kommer nämligen åka till Sverige en sväng och sedan åker jag och guidar)

Men det är smällar man får ta och jag längtar verkligen till dessa turer!

 Kommer berätta mer om hotellen vi ska bo på och platserna vi besöker när det börjar närma sig men det är verkligen resor man bara drömmer om att själv få åka på i annat fall….

(Visited 67 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.