Blast from the past

Yes det är äntligen vinter! Hur vet man det? Jo för jag tog ut en semester dag idag 🙂
Nackdelen med att jobba inom turism är att jag har på tok för mycket att göra när “vanligt” folk har semester så för mig är Maj-Aug semestertider och detta blev således början på min.

Har besök av en gammal skolkompis från Australien tiden som jag dessutom bodde ihop med i London back in the days (Typ år 2000) och bestämde mig helt enkelt för att ta ledigt och faktiskt ha lite quality tid..och det ångrar jag verkligen inte. K är också bosatt i Sydafrika men bor i Pretoria, där hon jobbar som konsult inom turism så vi har ju hur mycket som helst att prata om just i jobbsyfte men också massor av trevliga minnen, gemensamma bekanta, skvaller etc som man försöker uppdatera varandra med. Dessutom otroligt kul att byta historier om diverse vardags problem som man stöter på, med någon med liknande bakgrund och erfarenheter som man själv har.

Blev naturligtvis en hel del vin igår kväll så idag har vi tagit det lugnt, strosat runt i Simons Town, hälsat på pingvinerna och bara slöat på soffan. Och nu är planen att åka till någon vingård för att förhoppningsvis ladda upp mitt sinande vinförråd.

(Visited 31 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.