Billiga flyg till Sydafrika just nu

Tanken var att vi inte skulle åka till Sydafrika alls den här säsongen utan jobba helt på distans från Sverige….Men..inte helt oväntat så blev längtan till slut för stor och ikväll bokade vi våra flyg till Kapstaden!!!

Och till helt fantastiskt pris dessutom så måste tipsa!

Är flera flygbolag som har riktigt billiga biljetter just nu och hos t.ex. Qatar har man rea fram till måndag 16 Jan. Bra priser, bra tider och när vi såg ett erbjudande där barn flyger gratis, så var det bara att boka.

13 500kr för oss alla fyra. Som hittat!

Vi åker i mitten av mars, och flyger hem igen i slutet av april.

Så här såg det ut första gången vi flög ner med Wilmer -2014.

Erbjudandet gäller för resor ända fram till mitten på dec 2017 men man måste som sagt boka inom de närmaste dagarna.

Som en extra bonus, kommer bästa svärisarna flyga med oss ner (yippie för hjälp på flyget) och vara med oss i 3 av de 5 veckor som vi ska vara där nere så det känns extra kul!

Är så otroligt tacksam för all hjälp vi får av dem och att ha familjen nära, var utan tvekan en av de största anledningarna till varför vi flyttade tillbaka till Sverige och varför vi inte har några planer på en flytt tillbaka till Sydafrika än på några år…

Men tillbaka till billiga flyg…

Såg även att Ethiopian har ruskigt bra priser runt 4000kr t/r så det är ju perfekt om man flyger utan barn. Har hört att flygplanen ibland är av äldre modell så att det saknas entertainment system vid varje säte, men för det priset så är det väl helt ok att läsa en bok istället kan jag tycka.

Emirates har också en rea fram till 22 jan med flyg till Kapstaden för ca 5000kr men då ska man resa mellan april-juni.

 

Ja ni hör ju, finns massa att välja på så varför inte boka den där resan ni drömt om till påsk el höstlovet t.ex..?

(Visited 448 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,
2 comments on “Billiga flyg till Sydafrika just nu
  1. Vi åker till Sydafrika i övermorgon och stannar i nio veckor. Skall läsa din blogg för de bästa tipsen!
    //Vagabondfamiljen.se

  2. Liz skriver:

    Hej. Vad glad jag blev när jag fann din blogg. Jag, min sambo och hans syster åker till Kapstaden 3/4 och stannar i 2 veckor. Min sambo är vithajs fantast så blir att han iaf ska dyka ner med den bur i havet, jag får se hur jag gör med den saken. Men de ska bli otroligt spännande, vi har inte bokat upp oss på något då vi tänkte att man får säkert bra tips på vad man kan göra när vi är på plats. MVH Liz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.