Biljetterna bokade

Om ganska exakt 3 månader är vi tillbaka i Sverige igen.

Den 14:e mars går flyget till Stockholm och sedan är planen att spendera drygt 6 månader i Sverige när bebisen ska födas och hoppas även vara lite föräldralediga under svenska sommaren. Känns lite konstigt eftersom vi båda räknar Sydafrika som hemma men vi ser också fram mot att få kvalitetstid med familj och vänner, så det är lite blandade känslor helt enkelt.

Det vi INTE ser fram mot är ytterligare en flytt (vår 8:e på bara några år!) men det är helt enkelt bara att gilla läget. Om inte annat så är det ett väldigt effektivt sätt att rensa ur sitt bohag med jämna mellanrum.

Den här gången flyger vi med Turkish som hade billigast enkelbiljetter + att hos dem får man alltid ha 30kg bagage.

(Visited 47 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.