bilder från safari i Tinga

Börjar närma oss slutet av Sydafrikadelen på den här resan. Bor för tillfället på lyxiga safari lodgen: Tinga och kan inte annat än njuta. Fantastisk service och boendet är inte heller så pjåkigt. Man bor i separata hyddor med egen veranda, pool och stort vardagsrum/sovrum med alla dess tillbehör. Har bifogat lite foton..
Och Safarin har inte varit dålig den heller. Flesta av oss har sett big five och gästerna är mycket nöjda! Kruger är riktigt bra den här tiden på året eftersom de kala träden och buskarna, tillsammans med det korta gräset, gör att det är mycket lättare att få syn på djuren
Ska iväg på en sista kvälls safari nu om en liten stund och ikväll blir det en riktig “bush middag” utomhus.
Imorgon kör vi mot Johannesburg via Panorama rutten och Blyde river canyon och sedan flyger vi till Viktoria fallen. Kul!
(Visited 74 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.