Bickley House byter ägare

Så nu är det officiellt.
 Bickley House i Kapstaden är sålt. Jag har tidigare tipsat om både Antrim Villa och Bickley House som ägts av svenska entreprenören Jonas Sandström. Två Fräscha Boutique Guesthouse i Green Point/Sea Point området som många av våra kunder bott på och verkligen gillat.

Nu vill Jonas lägga allt krut på Antrim Villa och har en hel del spännande planer framöver och bestämde sig således för att sälja Bickley, som köpts av tyskar.

poolområde Bickley House

 Kommer säkert ta ett tag innan man märker någon märkbar skillnad och det blir även kul och se vad de nya ägarna har för visioner med Bickley.

Men mest spännande såklart med framtida projekt på Antrim 🙂

(Visited 499 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.