Betala resan med kreditkort

Många resenärer föredrar att betala sin resa med sitt kreditkort eftersom vissa kreditkortsbolag erbjuder en extra reseförsäkring.

Eftersom vi inte lägger på några extra avgifter el marginaler om man bokar genom oss, så har kreditkortsbetalningar helt enkelt varit för dyrt eftersom bankerna tar ut en avgift som kan vara så hög som 3.5 %.

Men nu har vi iallafall bestämt att vi kommer erbjuda kreditkortsbetalning via Paypal för den som vill, men att kunden isåfall får betala en extra avgift på 2%. På så sätt delar vi på kostnaderna.

Betalning sker genom att vi skickar en säker länk via email, som tar kunden vidare till en betalningsportal.

Vi hoppas att detta kommer underlätta betalningsprocessen för er som är vana att betala resan med kreditkort.

Självklart kommer man fortfarande kunna betala på det “vanliga” sättet också, genom att göra en betalning till vårt plusgirokonto, utan några extra kostnader.

(Visited 79 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.